بهترین مغز آجیل در وعده غذایی
یکی از مشکلاتی که افراد با آن دست و پنجه نرم میکنند یافتن یک رژیم مناسب است که هم سالم باشد و هم بتواند نیازهای بدن را تأمین کند. اگر آشنایی با آجیل داشته باشید به خوبی میدانید که این مغزها و دانههای خوشمزه تا چه اندازه برای بدن و نیازهایش مفید هستند. سوال این جاست که بهترین مغز آجیل در وعده غذایی چیست؟
شما با خرید آجیل ایرانی و خرید آجیل ارزان میتوانید از تمام مزایای آجیل بهره مند شوید. هرچند پیش از آنکه مراحل اینکه چطور آجیل بخریم را دنبال کنید لازم است که در مورد انواع و اقسام آجیلها، فواید و نحوه استفاده از آنها اطلاعات کسب کنید. ما در این مقاله از آجیل گندم قرار است این موضوع را بررسی کنیم.
بهترین مغز آجیل ایرانی پسته است!
پسته نوعی آجیل است که از درخت پسته که از خانواده بادام هندی و انبه است به دست می آید. پسته سوغات بومی آسیای مرکزی و خاورمیانه است اما در حال حاضر در بسیاری از کشورهای جهان به ویژه در آمریکا، ایران، ترکیه و چین کشت میشود.
پسته نه تنها آجیلی خوشمزه، بلکه بسیار مغذی نیز هست. این آجیل خوردنی سرشار از پروتئین، فیبر، چربیهای سالم، آنتیاکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. در اینجا برخی از فواید خوردن منظم پسته برای سلامتی را بیان خواهیم کرد:
پسته ممکن است به کاهش کلسترول و فشار خون کمک کند. مطالعات متعدد نشان دادهاند که پسته میتواند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و سطح کلسترول خوب (HDL) را در خون افزایش دهد. پسته همچنین ممکن است با باز کردن رگهای خونی و بهبود جریان خون، فشار خون را کاهش دهد.
پسته ممکن است به کنترل قند خون کمک کند. پسته دارای شاخص گلیسمی پایینی است، به این معنی که پس از خوردن غذا باعث افزایش سریع قند خون نمی شود. پسته همچنین حاوی فیبر و چربی های سالم است که می تواند جذب کربوهیدرات ها را کند کرده و از مقاومت به انسولین جلوگیری کند. پسته ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت یا پیش دیابت مفید باشد.
پسته ممکن است به کاهش وزن کمک کند. پسته یکی از کم کالری ترین آجیل هاست که تنها 159 کالری در هر انس (28 گرم) دارد. پسته همچنین ارزش سیرکنندگی بالایی دارد؛ به این معنی که می تواند برای مدت طولانیتری احساس سیری در شما ایجاد کند.
پسته ممکن است به محافظت از چشمان شما کمک کند. این آجیل خوشمزه یکی از معدود غذاهایی است که حاوی لوتئین و زآگزانتین است. این دو کاروتنوئید برای سلامت چشم مهم هستند. لوتئین و زآگزانتین میتوانند از چشم ها در برابر نور آبی مضر و استرس اکسیداسیون از شما محافظت کنند.
پسته میتواند به تقویت سیستم ایمنی شما کمک کند. پسته منبع خوبی از ویتامین B6 است که برای تولید آنتی بادیها و سلولهای ایمنی ضروری است. ویتامین B6 همچنین به تنظیم التهاب و حمایت از سیستم عصبی کمک می کند. پسته همچنین منبع عالی مس و منگنز است.
خوشمزه ترین آجیل برای شکلات سازی فندق است!
فندق نوعی آجیل است که از درخت فندق که از خانواده توس و توسکا است به دست می آید. حدود 15 گونه درخت فندق وجود دارد که عمدتا سوغات بومی مناطق معتدل آمریکای شمالی، اروپا و آسیا هستند.
فندق طعمی شیرین و خوشمزه دارد و بافتش ترد است. آنها را می توان به صورت خام، برشته، نمکی یا با شکلات یا شکر میل کرد. از فندق برای تهیه روغن، کره، آرد و شیر نیز استفاده میشود. شرکت نوتلا یکی از معروفترین برندهایی است که از فندق در شکلاتسازی استفاده میکند.
فندق یکی از بهترین انواع آجیل مقوی است؛ سرشار از پروتئین، فیبر، چربیهای سالم، آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی است. در اینجا برخی از فواید خوردن منظم فندق برای سلامتی اشاره میکنیم:
فندق میتواند به کاهش کلسترول و فشار خون کمک کند. فندق سرشار از چربیهای غیراشباع شده است که میتوانند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و سطح کلسترول خوب (HDL) را در خون افزایش دهند. فندق همچنین حاوی منیزیم، پتاسیم و کلسیم است که می توانند به تنظیم فشار خون و جلوگیری از فشار خون بالا کمک کند.
فندق ممکن است به کنترل قند خون کمک کند. فندق حاوی فیبر و چربی های سالم است که می توانند هضم و جذب کربوهیدرات ها را کند کرده و از مقاومت به انسولین جلوگیری کند. فندق ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت یا پیشگیری از دیابت مفید باشد.
فندق میتواند به کاهش وزن کمک کند. فندق یکی از کم کالری ترین آجیل هاست که تنها 178 کالری در هر انسش (28 گرم) وجود دارد. فندق همچنین ارزش سیرکنندگی بالایی دارد به این معنی که می تواند برای مدت طولانیتری احساس سیری و اشباع بودن را در شما ایجاد کند.
فندق برای محافظت از چشمان شما بسیار آجیل مناسبی است. فندق یکی از معدود آجیلها و مواد مغذیای است که حاوی لوتئین و زآگزانتین است. این دو کاروتینوئید برای سلامت چشم مهم هستند.
فندق میتواند به تقویت سیستم ایمنی شما کمک کند. فندق منبع خوبی از ویتامین E است که برای تولید آنتی بادیها و سلولهای ایمنی ضروری است. ویتامین E همچنین به محافظت از سلول ها در برابر آسیبهایی که به صورت التهابی بروز پیدا میکنند کمک میکند. فندق یک منبع عالی از مس و منگنز است.
بهترین مغز آجیل برای ورزش کردن بادام است!
بادام یکی از مقویترین و ارزشمندترین انواع آجیل است که از درخت بادام از همخانوادههای هلو و آلو به دست می آید. بادام هزاران سال است که کشت میشود و در کتاب مقدس مسیحیان و یهودیان به عنوان غذایی ارزشمند به فراعنه مصر داده شده است.
بادام در بسیاری از کشورهای جهان کشت میشود اما بزرگترین تولیدکنندگان آن آمریکا، ایران، اسپانیا و مراکش هستند. بادام طعمی شیرین و آجیلی دارد و میتوان آن را بهصورت خام، برشته، نمکزده یا با شکلات یا شکر میل کرد. از بادام برای تهیه روغن، کره، آرد، رب و شیر نیز استفاده می شود.
بادام میتواند به کاهش کلسترول و فشار خون کمک کند. این آجیل دوست داشتنی سرشار از چربیهای غیراشباع است که می تواند سطح کلسترول خوب و بد خون را بهبود بخشد. بادام همچنین حاوی منیزیم، پتاسیم و کلسیم است که میتوانند به تنظیم فشار خون و جلوگیری از فشار خون کمک کنند.
بادام میتواند به کنترل قند خون کمک کند. بادام دارای شاخص گلیسمی پایینی است به این معنی که بعد از خوردن غذا باعث افزایش سریع قند خون نمیشود. نکته بعدی این است که بادام سرشار از فیبر و چربیهای سالم است که میتوانند هضم و جذب کربوهیدراتها را کند کرده و از مقاومت به انسولین جلوگیری کنند. بادام میتواند برای افراد مبتلا به دیابت یا پیش از دیابت مفید باشد.
بادام میتواند به تقویت سیستم ایمنی شما کمک کند. بادام منبع خوبی از ویتامین E است که برای تولید آنتی بادیها و سلول های ایمنی ضروری هستند. ویتامین E همچنین به محافظت از سلولها در برابر آسیبهای التهابی کمک میکند.
علاوهبراین بادام یک منبع عالی از مس و منگنز است، دو ماده معدنی که در عملکرد آنزیمهای بدن نقش دارند. میتوانید آنها را به سالاد، ماست، بلغور جو دوسر، گرانولا، بیسکوییتها، کیکها، بستنی و… اضافه کنید. برای پخت و پز میتوانید از روغن بادام یا کره بادام زمینی نیز استفاده کنید.
بهترین مغز آجیل برای تقویت سیستم ایمنی گردوست!
گردو نوعی آجیل است که از درخت گردو از تبار Juglans به دست می آید. حدود 20 گونه درخت گردو وجود دارد که بیشتر آنها به عنوان درختان بومی آمریکای شمالی و جنوبی، اروپا، آسیا و هند غربی شناخته میشوند.
گردو میتواند به کاهش کلسترول و فشار خون کمک کند. گردو سرشار از چربی های اشباع نشده است که میتوانند سطح کلسترول خوب و بد خون را بهبود بخشند و یک تعادل برقرار کنند. به همین دلیل برای جلوگیری از بیماریهای قلبی مفید هستند. گردو همچنین حاوی منیزیم، پتاسیم و کلسیم است که می تواند به تنظیم فشار خون و جلوگیری از فشار خون بالا کمک کند.
گردو میتواند به کنترل قند خون کمک کند و همچنین حاوی فیبر و چربی های سالم است که می توانند هضم و جذب کربوهیدراتها را کند کرده و از مقاومت به انسولین جلوگیری کنند. گردو میتواند برای افراد مبتلا به دیابت کمککننده باشد.
اگر به دنبال کاهش و کم کردن وزن خود هستید گردو میتواند یکی از بهترین گزینهها باشد. گردو یکی از کمکالریترین آجیل هاست که تنها 178 کالری در هر اونس (28 گرم) دارد. گردو همچنین باعث سیر شدن میشود به این معنی که می تواند برای مدت طولانی تری احساس سیری در شما ایجاد کند.
گردو میتواند به تقویت سیستم ایمنی شما کمک کند. گردو منبعی سرشار از ویتامین E است که برای تولید آنتیبادیها و سلول های ایمنی ضروری است. ویتامین E همچنین به محافظت از سلولها در برابر آسیب بیماریهای التهابی کمک میکند.
از گردو میتوان در سالاد، ماست، بلغور جو دوسر، گرانولا، بیسکوییتها، کیک ها، بستنی و غیره استفاده کرد. برای پخت و پز نیز میشود از روغن گردو یا کره نیز استفاده کرد. از خمیر گردو یا شیر میتوان برای تهیه سس یا نوشیدنی استفاده کرد.
جمع بندی
با بررسی انواع مغزهای آجیل که در این مقاله انجام شد متوجه شدیم که این مواد خوراکی خوشمزه به طول کلی یک سری فواید یکسان دارند از قبیل: محافظت از سیستم ایمنی، بهبود عملکرد چشم، مراقبت از سلامت قلب و کنترل فشار خون و افزایش انرژی و تأمین میزان پروتئین لازم کمک فراوانی میکند.
ما در سایت آجیل گندم تلاش کردیم تا بهترین مغز آجیل موجود را که در ایران کشت میشود برای مشتریان عزیزمان فراهم کنیم. شما میتوانید با مراجعه به قسمت فروشگاه آجیل گندم از انواع آنها، قیمت و نحوه خریدشان اطلاع کسب کنید.